Interhoro zorgt voor akoestische en brandveilige plafonds

Interhoro vervult al uw wensen als het gaat over plaatsing van plafonds die akoestisch en brandveilig moeten zijn. Naargelang uw akoestische en esthetische wensen gaan wij op zoek naar het perfecte soort plafond voor uw project.

Een systeemplafond, gyprocplafond of een metalen plafond? Wij zorgen voor een plafond op maat. Contacteer ons voor een gratis offerte!

Systeemplafonds

Een systeemplafond is onmisbaar in de zoektocht naar goede akoestiek. Een correct gekozen en ontworpen systeemplafond zorgt voor een perfect evenwicht tussen nagalmtijd, achtergrondgeluid en geluidsisolatie. Dit evenwicht is bijzonder belangrijk in professionele ruimtes zoals een klaslokaal of een kantoor. In ruimtes waar regelmatig een overdracht van communicatie plaatsvindt, moet er gezorgd worden voor een optimale akoestiek. Systeemplafonds zijn hier uitermate geschikt voor.

Heeft u nog vragen over het akoestisch en brandveilig maken van uw ruimte aan de hand van verschillende soorten plafonds? Bent u afkomstig uit West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen of Henegouwen? Contacteer ons dan zeker voor meer informatie en/of het opstellen van een vrijblijvende offerte.

Contacteer Interhoro